• Ohjaan kahta väitöskirjatyötä. Toisen teema on "luovan luokan" itsensätyöllistäminen ja toisen työttömien työhönohjauksen kipupisteet.
  • Ajatuksiani on kirjoittaa arvio hyvinvoinnista, hyvästä elämästä ja onnellisuudesta käytävästä keskustelusta. Olen lukenut, kirjoittanut ja esitelmöinyt paljon tuosta aihepiiristä ja tarkoituksena on tehdä state of art arvio nykyisestä keskustelusta ja samalla päivittää omia käsityksiäni. Julkaisufoorumi on avoin.
  • Osallistun yhteiskunnallisia ongelmia ja taloutta käsittelevien keskustelujen ja julkaisujen organisointiin VVT:n puitteissa. Nyt valmistelen talouspolitiikkaa ja kansainvälistä muuttoliikettä koskevia seminaareja.
  • Olen jo aloittanut aineiston kokoamisen ja kirjoittamisen kokemuksistani. En harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta pidä muistelmateoksista. Niinpä sellaista en ole kirjoittamassa. Enemmänkin ajatukseni on kirjoittaa teemoista, jotka ovat jääneet minua askarruttamaan. Painopiste saattaa siten olla itsekritiikissä eikä selittämisessä. Tuloksena saattaa olla erillisiä kirjoituksia yhtenäisen teoksen sijaan. Nyt olen lukenut paljon Mauno Koviston omia tekstejä ja hänestä kirjoitettuja tekstejä ja muistellut omia kokemuksia hänestä. Kiehtova persoona. Olen jo kirjoittanut ja puhunut hänestä. Olen roudannut Kansan Arkistoon heidän pyynnöstään useita hyllymetrejä muistiinpanojani ja kirjoituksiani alkaen 1960-luvusta. Tiedossa on istumista arkistossa.